Algemene informatie

Onze afdeling opleiding bestaat uit de zwemlessen volgens de SuperSpetters zwemlesmethode van de KNZB en onze SuperZwemmers.

Zwemles:

2 keer per week 45 minuten les van gediplomeerde en ervaren zweminstructeurs. De lessen worden op een speelse en uitdagende wijze verzorgt. Waarbij elk kind binnen de groep op zijn eigen niveau kan leren zwemmen. Wij leiden op voor het C diploma, zonder uitstroom op A en B. Want pas bij het halen van het C-diploma zijn kinderen voldoende zwemveilig en zwemvaardig.

SuperZwemmers:

Wil je na het halen van je zwemdiploma nog beter leren zwemmen, nieuwe vaardigheden leren en kennis maken met onze zwemsporten Waterpolo en Wedstrijdzwemmen? Dan kan je terecht bij onze SuperZwemmers. De SuperZwemmers kunnen 2 keer per week komen trainen en wil je meedraaien met de Swimkick groep (beginnende wedstrijdzwemmers) of bij de Jeugdwaterpolo kan dat natuurlijk ook. Naast de trainingen zijn er gedurende het seizoen ook andere leuke activiteiten die we met elkaar doen.


    

Trainingstijden

Zin om met ons mee te trainen?

Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen bij ZV de Meer? Kom dan de eerste 4x gratis meetrainen! Dat kan op bovenstaande trainingstijden. Je meldt je dan gewoon bij de trainer die langs de badrand staat.

Mail ons gerust voor meer informatie.