Algemene informatie

Wedstrijdzwemmen is een sport voor alle leeftijden waarbij veel komt kijken. Wedstrijdzwemmen is een goede combinatie tussen conditie een techniek. Je traint dan ook op verschillende zwemslagen, techniek, start- en keerpunten en conditie om uiteindelijk deel te nemen aan wedstrijden. Er wordt zowel individueel als in groepsverband deelgenomen aan deze wedstrijden. Zwemmers kunnen bij ons doorgroeien naar hun optimale prestatieniveau.

Masterzwemmen

Masterzwemmen is bedoeld voor zwemmers van 18 jaar en ouder. Er wordt vooral getraind voor het plezier, maar uiteraard ook voor conditie en technische vaardigheden. Er is altijd een trainer aanwezig om de trainingen uit te leggen en te begeleiden. De training is een goede combinatie van techniek en conditie verbeteren waarbij vooral ook gezelligheid belangrijk is. In de trainingen worden er afwisselend techniekopdrachten, lange en korte afstanden gezwommen. De basisgroep zwemt op zondagmorgen. Daarnaast is op dinsdagavond een 2e trainingsmoment voor de fanatiekelingen*.

*Alleen voor masters die ook op zondagochtend zwemmen.

Trainingstijden

Zin om met ons mee te trainen?

Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen bij ZV de Meer? Kom dan de eerste 4x gratis meetrainen! Dat kan op bovenstaande trainingstijden. Je meldt je dan gewoon bij de trainer die langs de badrand staat.

Heb je nog vragen?

Bekijk onze contact pagina en vind voor jou de beste manier om contact met ons op te nemen.