Algemene informatie

Onze afdeling opleiding bestaat uit de zwemlessen volgens de SuperSpetters zwemlesmethode van de KNZB en onze SuperZwemmers.

Zwemles:

2 keer per week 45 minuten les van gediplomeerde en ervaren zweminstructeurs. De lessen worden op een speelse en uitdagende wijze verzorgt. Waarbij elk kind binnen de groep op zijn eigen niveau kan leren zwemmen. Wij leiden op voor het C diploma, zonder uitstroom op A en B. Want pas bij het halen van het C-diploma zijn kinderen voldoende zwemveilig en zwemvaardig.

SuperZwemmers:

Wil je na het halen van je zwemdiploma nog beter leren zwemmen, nieuwe vaardigheden leren en kennis maken met onze zwemsporten Waterpolo en Wedstrijdzwemmen? Dan kan je terecht bij onze SuperZwemmers. De SuperZwemmers kunnen 2 keer per week komen trainen en wil je meedraaien met de Swimkick groep (beginnende wedstrijdzwemmers) of bij de Jeugdwaterpolo kan dat natuurlijk ook. Naast de trainingen zijn er gedurende het seizoen ook andere leuke activiteiten die we met elkaar doen.


    

Trainingstijden

Zwemles

Woensdag

van 17:00 tot 17:45 uur

Woensdag

van 17:45 tot 18:30 uur

Zondag

van 9:30 tot 10:15 uur

Zondag

van 10:15 tot 11:00 uur

SuperZwemmers

Woensdag

van 17:00 tot 18:30 uur

Zondag

van 9:30 tot 11:00 uur

Zin om met ons mee te trainen?

Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen bij ZV de Meer? Kom dan de eerste 4x gratis meetrainen! Dat kan op bovenstaande trainingstijden. Je meldt je dan gewoon bij de trainer die langs de badrand staat.

Heb je nog vragen?

Bekijk onze contact pagina en vind voor jou de beste manier om contact met ons op te nemen.

Henk

Al jaren het vaste gezicht van de SuperZwemmers

Patrick

Al jaren het gezicht bij de SuperZwemmers en de jeugd Waterpolo

Chantal

Coördinator zwemlessen en zweminstructeur op beide dagen aanwezig

Maikel

Zweminstructeur op de zondag

Thymo

Zweminstructeur op de woensdag