Zwemopleiding

Algemene informatie

Onze afdeling opleiding bestaat uit de zwemlessen volgens de SuperSpetters zwemlesmethode van de KNZB en onze SuperZwemmers, voor kinderen die hun A en B zwemdiploma al hebben.

Zwemles:

Kinderen krijgen bij ons 2 keer per week 45 minuten les van gediplomeerde en ervaren zweminstructeurs. De lessen worden op een speelse en uitdagende wijze verzorgt. Elk kind kan binnen de groep op zijn eigen niveau leren zwemmen. Wij leiden op voor het A en B diploma, met uitstroom naar de SuperZwemmers voor het C diploma. Er is geen uitstroom na het A-diploma, wij vinden het belangrijk dat kinderen ten minste diploma B behalen. De kinderen hebben daarom één afzwemmoment, waarin ze beide diploma’s ontvangen.

SuperZwemmers:

Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen bij ZV de Meer? Kom dan de eerste 4x gratis meetrainen!

Wil je na het halen van je zwemdiploma nog beter leren zwemmen, nieuwe vaardigheden leren en kennis maken met onze zwemsporten Waterpolo en Wedstrijdzwemmen? Dan kan je terecht bij onze SuperZwemmers.

De SuperZwemmers kunnen 2 keer per week komen trainen en wil je meedraaien met de Swimkick groep (beginnende wedstrijdzwemmers) of bij de Jeugdwaterpolo kan dat natuurlijk ook. Naast de trainingen zijn er gedurende het seizoen ook andere leuke activiteiten die we met elkaar doen.